Formål med Wellness massage:

Wellness massage er ikke bare en forkælelse og god massage, og det er heller ikke hensigten at behandle skader eller medicinske problemer. Wellness massage er en holistisk behandling.

Fysisk:
Her er fokus på afslappende muskelvæv og understøtter kroppens naturlige helingsproces. Mobilitet øges, kredsløbet stimuleres og hjælper kroppen med at bringe næring og ilt til de områder, der har brug for det. God fysisk sundhed er den basis, hvorpå de øvrige aspekter hviler.

Kort sagt kroppens systemer får et boost.

Mentalt:
En wellness massage kan blive en rejse til dyb afslapning, så klienten kan slippe bekymringer og stress. Det giver et løft af energi og frisk kig på udfordringer. Det er vigtigt, at vi alle finder tid til at slappe af og gå væk fra vores stress, og en wellness massage giver dig mulighed for at gøre det.

Fysisk kontakt og nærhed hjælper klienten til at komme i kontakt med sig selv. Massage giver et løft af nydelse og fornøjelse. Det “følsomme” hormon oxytocin frigives, hvilket giver en følelsesmæssig styrke. Mange føler sig glade efter massage. Ved at være i kontakt med dig selv og din krop er det lettere at vide, hvordan du faktisk føler i en given situation og derved kan handle på den. Følelsesmæssig styrke hjælper med at håndtere stress fra andre dele af livet.

Dette er hensigten og hvad Massagen har til formål at opnå.

Vi anbefaler at du vælger minimum 60 min. til wellness massage.

Se her hvor vi giver massage i storkøbenhavn